Recepten Praktisch Website Puddingclub

Recept

Bananen Marsreep cake

Eenvoudige cake die vooral bij kinderen in de smaak valt

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Klop de boter met de suiker romig. Klop de 2 eieren en de geprakte bananen erdoor.
Hak de marsrepen in stukjes.
Schep het zelfrijzend bakmeel, de fijngehakte marsrepen en de melk door het beslag.
Schep in de cakevorm.
Bak 55-60 minuten (tot een prikker schoon uit de cake komt).

Laat afkoelen
WaarderingWaarderingWaardering
Moeilijkheid
ZwaarteZwaarte
Aantal personen 10-12
Tijd

Voorbereiden: 15 minuten
In de oven: ca 1 uur

Ingrediënten
  • 150 g zachte boter
  • 100 g bruine suiker
  • 2 eieren
  • 2 rijpe bananen, fijngeprakt
  • 300 g zelfrijzend bakmeel
  • 2 Marsrepen van 60 g (of  3 Marsrepen van 45 g)
  • 125 ml melk
  • cakevorm, ingevet, bodem bekleed met bakpapier
Bronvermelding Gevonden op www.taste.com.au