Recepten Praktisch Website Puddingclub

Recept

Café Brulot

  • Meng in een (koperen) pannetje cognac, kruidnagel, kaneel, citroenschil, sinaasappelschil en suiker.
  • Zet twee koppen koffie klaar.
  • Verwarm de massa en flambeer hem. Giet de vlammende cognac op de koffie (langs een lepel zodat de specerijen niet meekomen).
  • Versier met slagroom of geef deze er apart bij.
WaarderingWaarderingWaarderingWaardering
MoeilijkheidMoeilijkheid
Zwaarte
Aantal personen Voor 2 koppen
Tijd  
Ingrediënten
  • 2 dl cognac
  • 2 kruidnagels
  • 1 pijpje kaneel
  • stuk citroenschil
  • stuk sinaasappelschil
  • 2 soeplepels suiker
  • 2,5 dl sterke koffie
  • evt. slagroom voor de versiering
Bronvermelding Koffie