Recepten Praktisch Website Puddingclub

Recept

Geplette-frambozencrème

FotoDoe de frambozen in een kom, roer er wat van de suiker door en plet ze een beetje (maar houd ze min of meer heel).

Roer in een andere kom de yoghurt, de crème fraiche en de rest van de suiker door elkaar. Roer er de in stukjes gebroken eiwitschuimpjes doorheen.

Verdeel de frambozen over 4 glazen.

Schep het yoghurt/crème fraiche/eiwitschuimmengsel er bovenop.

In de koelkast blijft het dessert ca 4 uur fris.

WaarderingWaarderingWaardering
Moeilijkheid
Zwaarte
Aantal personen 4
Tijd 15 minuten
Ingrediënten
  • 50 g basterdsuiker
  • 250 g frambozen
  • 200 g crème fraiche
  • 150 g Griekse yoghurt naturel
  • 4 eiwitschuimpjes (gekocht of zelfgemaakt)
Bronvermelding BBC Good Food Magazine augustus 2003