Recepten Praktisch Website Puddingclub

Recept

Kastanjemousse (Chestnut cream)

Een romig, maar machtig nagerecht

FotoVoorbereiding:

Klop de slagroom bijna stijf met de rum of cognac.

Vouw de kastanjepuree door de slagroom en vul er een spuitzak mee, voorzien van een stervormig spuitmondje.
Vul individuele coupes met de kastanjemousse en laat in de koelkast enkele uren opstijven.

Bereiding:

Garneer elk glas met de chocoladekrullen en dien op, desgewenst met een weinig stijfgeslagen slagroom.

WaarderingWaarderingWaardering
Moeilijkheid
ZwaarteZwaarteZwaarteZwaarte
Aantal personen 4
Tijd 10 min (+ afkoeltijd)
Ingrediënten
  • 150ml slagroom
  • 2 eetlepels rum of cognac
  • 225 g gezoete kastanjepuree (blik)
  • chocoladekrullen voor garnering
Bronvermelding Delicious Desserts