Recepten Praktisch Website Puddingclub

Recept

Poires Belle Helene

  • Schil de peren, snij ze in tweeŽn en haal het klokhuis eruit.
  • Breng suiker en water aan de kook, zodra de stroop kookt kunnen de peren erin. Laat het geheel ca. 5 minuten (afhankelijk van de hardheid van de peren) op een zacht vuurtje garen.
  • Als de peren gaar zijn, snel opdienen: peer met de bolle kant naar beneden op een bordje of in een kommetje leggen, ijs er in scheppen en chocoladesaus er over gieten
WaarderingWaarderingWaardering
MoeilijkheidMoeilijkheid
ZwaarteZwaarteZwaarte
Aantal personen 6
Tijd 20-30 min
Ingrediënten
  • 1 liter vanille-ijs
  • 6 peren
  • 100 g poedersuiker
  • 2 dl water
  • 200 g chocoladesaus
Bronvermelding IJsspecialiteiten zelf maken