Recepten Praktisch Website Puddingclub

Recept

Whisky en gember crème

Heel eenvoudig en lekker dessert

Roer de whisky, gemberjam, citroenschil en suiker door elkaar in een kom. Laat de smaken een kwartier intrekken.
Voeg de room toe en klop met de mixer tot het mengsel dik is.
Klop de eiwitten stijf. Spatel door het roommengsel.
Schep in 4 galzen en laat in de koelkast minstens 30 minuten opstijven.

WaarderingWaarderingWaardering
Moeilijkheid
ZwaarteZwaarte
Aantal personen 4
Tijd 10 minuten + 15 minuten wachttijd+ minstens 30 minuten in de koelkast
Ingrediënten
  • 2 eetlepels whisky
  • 2 eetlepels gemberjam
  • geraspte schil van een citroen
  • 2 eetlepels basterdsuiker
  • 250 ml slagroom
  • 2 eiwitten